MENÜ
Arctorna
"... a testünkkel foglalkozunk: karbantartjuk, tornáztatjuk, de az arcunkra már nem fordítunk kellő figyelmet, pedig megvan rá a lehetőség...az arctorna !"

Az arctorna elvégzéséhez nincs szűkség drága súlyzókra, kondigépekre, így bárhol, bármikor elvégezhetjük, ugyanis nem kell hozzá más, csak egy arc, meg két kéz.

Ha az első "figyelmeztető" jeleknél elkezdjük az arctornát, hamar látványos eredményeket érhetünk el...


Csak akkor megfelelő az arcbőr vérellátottsága, és akkor maradnak feszesek az izmok, ha rendszeresen mozgatjuk őket, arctornázunk. Az arcizmok állandóan igénybe vannak véve – akár nevetünk, durcáskodunk vagy rágunk. Ezek a mozdulatok azonban nem feltétlenül előnyösek a szöveteknek, mert hiányzik a megfeszítés, elernyedés váltakozása. A XXI. századi ránctalanító krémek és gépek ideje lejárt?!

Igen ! A megoldás a Bojtor Márta féle arctorna !

Az arc izmait is rendszeresen kell tornáztatni ahhoz, hogy feszes és rugalmas maradjon. Az arctorna serkenti a vérkeringést és élénkíti a sejtek anyagcseréjét.

Az öregedés első jeleit általában arcunkon érzékeljük. A kor előrehaladtával csökken  arcbőrünk nedvességtartalma, feszessége és megjelennek az első arcráncok. Jó hír, hogy ma már nem csak fenekünk, combunk vagy hasunk edzésére van lehetőség, arcizmainkat is tornáztathatjuk. Ha természetes megoldást keresel a ráncok eltüntetésére, tornára fel!

Rendszeres találkozás az arctorna trénerrel és 3-4 hónap után szemmel látható az eredmény.

 

 

Arctorna Buda
Weboldalunk:      Partnerünk
Arctorna Magazin

 

 

Arctorna - Arcvonal - Buda http://arctornabuda.hu

Bojtor Márta féle módszer, ránc, ránctalanítás,
ránckezelés, ráncsimítás, arctréning, arcgimnasztika,
arcizomtorna,
arcfeszesítés, arclifting, arcbőrfeszesítés,
arcfiatalítás, ránctalanítás, arcépítés, arcszépítés,
arcformázás, arcizom
...ezt akár mind jelentheti a rendszeres arctorna ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Asztali nézet